Joulukalenterin markkinointipaketti 2021

Lastenkirkon joulukalenterissa nähdään tänä vuonna Lego-jouluevankeliumi ja eläinten jouluvalmisteluja. Videojoulukalenterissa seikkailevat Lastenkirkon Päkä-lammas ja hänen ystävänsä Susi Sileä.

Joulukalenterin ensimmäinen luukku avautuu 1. adventtisunnuntaina 28.11. Videot julkaistaan Lastenkirkon YouTubessa,  lastenkirkko.fi -sivulla sekä Lastenkirkon somekanavissa. Lastenkirkon Teams-pajaan liittyneet saavat sieltä videolinkit etukäteen seurakunnan somekanavissa jaettaviksi.

Lastenkirkon joulukalenterin markkinointiin ja levittämiseen on tarjolla runsas paketti kuvia, tekstiä ja julisteita niin somekäyttöön kuin vaikka seurakuntalehtiin. Löydät täältä myös lukkarikuvat. Mikäli tarvitset jotakin viestinnällistä materiaalia, jota et tältä sivulta löydä, olethan yhteydessä Lastenkirkon päätoimittaja Anita Ahtiaiseen.

Legovalokuvat on ottanut Katri Saarela. Kuvaajan nimi on mainittava kuvan käytön yhteydessä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: