Piirustushaaste lapsen oikeuksien päivään

Kansainvälistä Lapsen oikeuksien päivää vietetään jälleen 20. marraskuuta. Sen kunniaksi Lastenkirkossa on kaikille 3-13 -vuotiaille piirustushaaste otsikolla #MullaOnVäliä ja #SullaOnVäliä. Pienemmät lapset sanoisivat tämän varmaan mieluummin #MinäOlenTärkeä #SinäOletTärkeä. 

Otsikko nostaa esiin lapsen oikeuden hyvään kohteluun. Ennen piirtämistä kannattaa jutella, mitä hyvä kohtelu lapsenne mielestä on tai selkeämmin: Mitä hyvää olen saanut tänään kokea; Mitä hyvää odotan aikuisilta: vanhemmilta, ohjaajilta, opettajilta ja naapureilta. Mitä hyvää toivon kaikille maailman lapsille. 

Piirustuksia voi lähettää koska vaan, mutta ennen lapsen oikeuksien päivää 20.11.2021 saapuneiden töiden kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista lahjakorttia Lasten Keskuksen kirjakauppaan.

Kuvat ryhmäsi piirustuksista voi lähettää kerralla sähköpostilla osoitteeseen lastenkirkko@lastenjanuortenkeskus.fi. Kuhunkin piirustukseen tulee liittyä julkaisulupa lapsen huoltajalta. Voit pyytää luvan huoltajilta antamalla heidän täyttää tiedot oheiseen lomakkeeseen ja lähettää valmiista lomakkeista kuvat sähköpostin mukana. Vaihtoehtoisesti voit pyytää huoltajia itse lähettämään kuvan ja luvan Piirustushaaste-sivulla.