Näkyvyyttä Lastenkirkon ilmeellä

Lastenkirkon iloiset värit ja kiinnostavat kuva-aiheet luovat kodikkaan tunnelman seurakunnan tiloihin ja tilaisuuksiin! Lastenkirkko tarjoaa näihin tarkoituksiin kangasta, julisteita, seinätarroja, beach flageja ja T-paitoja.

Lastenkirkko ja Pyhävaate ovat suunnitelleet yhdessä Lastenkirkko-kankaan, josta voi tehdä esim. työvaatteita, esiliinoja, pöytäliinoja, kestokasseja tai verhoja. Pyhävaatteesta voi myös ostaa Lastenkirkko-kankaasta tehtyjä suloisia iltarukouspusseja. Kangasta saa metreittäin (leveys 150 cm). Kangas on puuvillaa ja se on painettu Suomessa.

Lastenkirkon julisteella piristät kerhotiloja ja ilmoitustauluja. Julisteen voi tulostaa itse. Jos haluaa julisteen isommassa koossa tai materiaaliksi kestävämmän kankaan / muovin, voi julisteen painattaa painossa.

Päkä-seinätarra on 120 cm korkea, eli mukavasti aika monen lapsen kokoinen. Tarra pysyy siistinä huoneen seinällä ja toivottaa eteisessä tulijat tervetulleeksi. Seinätarrat on suunniteltu yhteistyössä teipit.comin kanssa.

Beach flagilla saa huomiota ulkona ja sisällä. Päkä beach flagit on alunperin suunniteltu ulkona toteutettavien PopUp-pyhäkoulujen käyttöön.