Näkyvyyttä Lastenkirkon ilmeellä

Lastenkirkon iloiset värit ja kiinnostavat kuva-aiheet luovat kodikkaan tunnelman seurakunnan tiloihin ja tilaisuuksiin . Lastenkirkko tarjoaa tähän tarkoitukseen kangasta, julisteita, seinätarroja, beach flagejä  ja T-paitoja.

Lastenkirkko ja Pyhävaate ovat suunnitelleet yhdessä Lastenkirkko kankaan, josta voi tehdä esim. työvaatteita, esiliinoja, pöytäliinoja, kestokasseja tai verhoja. Pyhävaateesta voi myös ostaa tästä kankaasta tehtyjä  suloisia iltarukouspusseja.  Kangasta saa metreittäin, materiaali puuvillapalttinaa.

Lastenkirkon julisteella piristät kerhotiloja ja ilmoitustauluja, Julisteen voi itse tulostaa tai jos haluat isomman koon tai materiaaliksi kestävämmän kankaan tai muovin, voit painattaa julisteen painossa.

Päkä seinätarra on 120 cm korkea eli mukavasti aika monen lapsen kokoinen. Se pysyy siistinä huoneen seinällä ja toivottaa eteisessä tulijat tervetulleeksi. Seinätarrat on suunniteltu yhteistyössä teipit.comin kanssa.

Beach flagilla saa huomiota ulkona ja sisällä. Päkä beach flagit on alunperin suunniteltu ulkona toteutettavien PopUp -pyhäkoulujen käyttöön.