Linkitä

Lastenkirkko-media täydentää mainiosti paikallisseurakuntien toimintaa. On kätevää, että seurakunnilla on yhteistä sisältöä, eikä kaikkea tarvitse tehdä itse. On myös hyvä, että ihmisten muuttaessa paikasta toiseen, seurakunnassa säilyy jotakin ennestään tuttua ja tunnistettavaa. Kannattaa siis laittaa Lastenkirkko.fi tarjolle kaikkiin perheille suunnattuihin sähköisiin palveluihin, kuten seurakunnan verkkosivuille. Näin tarjoat perheille monipuoliset verkkosivut täydentämään oman seurakunnan tarjontaa.

Linkkiin liitettävät iloiset bannerikuvat näyttävät mukavilta verkkosivuilla. Banneri ja linkki kannattaa sijoittaa kaikille sivuille, joilla käy pienten lasten vanhempia ja muita läheisiä. Bannerin lisäksi verkkosivuilla kannattaa myös kertoa, millaista sisältöä Lastenkirkon sivuilta löytyy. Tässä esimerkki esittelystä:

Lastenkirkko.fi-sivusto on ovi moniin mukaviin puuhiin. Lastenkirkosta löytyy pieniä pelejä, tulostettavia puuhia ja videoita. Media on suunniteltu erityisesti 3–8-vuotiaille. Se tuo iloa ja tukee lapsen hyvää elämää. Palvelu on ev. lut. seurakuntien ja Lasten ja nuorten keskuksen tuottama.

“Lastenkirkon sisältöjä on ilo mainostaa ja jakaa, ja yhteinen sisältö säästää myös resursseja seurakunnissa”,

viestintäpäällikkö Urpu Sarlin Espoon seurakunnista sanoo.