Piirustushaaste: Lähetä joulukortti Päkälle ja Susi Sileälle

Lastenkirkon joulukalenterissa Päkä ja Susi Sileä ovat joulun jäljillä. Kun nämä veijarit ovat tulleet lapsille tutuiksi, voi  tehdä mieli lähettää heille joulupostia. Joulukorttien piirtäminen voi olla mukava ohjelma kerhoissa ja pyhäkouluissa, varsinkin jos kokoontumiset järjestetään etäyhteyksillä. Haasteen voi liittää myös koteihin lähetettävään kirjepyhäkouluun.

Joulupostia otetaan vastaan Lastenkirkossa loppiaiseen 6.1.2022 asti. Kuvia korteista voi tutkia Lastenkirkon galleriassa ja somekanavilla. Kortin lähettäneiden kesken arvotaan loppiaisen jälkeen yksi 50 euron arvoinen kirjalahjakortti Lasten Keskuksen kirjakauppaan.

Kuvat ryhmäsi piirustuksista voi lähettää kerralla sähköpostilla osoitteeseen lastenkirkko@lastenjanuortenkeskus.fi. Kuhunkin piirustukseen tulee liittyä julkaisulupa lapsen huoltajalta. Voit pyytää luvan huoltajilta antamalla heidän täyttää tiedot oheiseen lomakkeeseen ja lähettää valmiista lomakkeista kuvat sähköpostin mukana. Vaihtoehtoisesti voit pyytää huoltajia itse lähettämään kuvan ja luvan Piirustushaaste-sivulla.