Päkän postilaatikko

Päkän postilaatikko on Lastenkirkon YouTube-kanava, jossa julkaistaan lasten lähettämiä videoita ja tarinoita. Youtube-kanavan lisäksi tällä sivulla julkaistaan lasten runoja ja piirustuksia.

Otamme mielellään lasten tekemiä tuotoksia vastaan jatkuvasti. Mikäli sellainen tuotos löytyy, lähetä se meille tähän osoitteeseen: paka@lastenkirkko.fi.

Piirustushaaste

Kansainvälistä Lapsen oikeuksien päivää vietetään jälleen 20. marraskuuta. Sen kunniaksi Lastenkirkossa on kaikille 3-13 -vuotiaille piirustushaaste otsikolla #MullaOnVäliä ja #SullaOnVäliä.

#MullaOnVäliä
#SullaOnVäliä

Lasten virsi -sanoitukset

Lasten ja nuorten keskus on järjestänyt alakouluikäisille lapsille suunnatun laulun sanoituskilpailun, johon on keväällä 2021 voinut lähettää omia sanoituksia. Tutustu lasten lähettämiin sanoituksiin klikkaamalla oheista linkkiä.

Kirjan kansi, jossa on vihreä tausta ja piirustuksia lapsista.

Päkän postilaatikko YouTubessa

Klikkaa kuvaa.