Lastenkirkon pääsiäinen.

Vietä pääsiäinen Lastenkirkon kanssa!

Katso Lastenkirkon kivoja pääsiäisvideoita, tulosta pääsiäisaiheiset värityskuvat, lataa virpomisvitsa ja pääsiäiskortit.

Lähetä pääsiäistervehdys Whatsappilla
tai Instagramilla

Virpomisvitsasta tai Päkästä saa koristeltua kivan pääsiäistervehdyksen kaverille, kummille, mummille ja vaarille.

1. Klikkaa kuvaa ja sen jälkeen klikkaa oikeassa yläreunassa sijaitsevaa nuoli-ikonia. Siitä pääset lataamaan kuvan.
  2. Lataa kuva puhelimesi kuva-arkistoon
  3. Mene Whatsappiin tai Instagramiin
  4. Koristele kuva emojeilla tai GIF:llä.

Ohjeet

• Näppää emoji-näppäintä oikealla ylhäällä
  • Valitse haluamasi emoji koskettamalla sitä
  • Pidä kiinni emoijista ja vedä se haluamaasi kohtaan kuvassa
  • Voit muuttaa emojin kokoa:
    • nipistä sormiasi yhteen emojin päällä pienentääksesi.
    • levitä sormiasi emojin päällä suurentaaksesi
    • pyöritä nippaamalla sormia yhteen ja kääntämällä samanaikaisesti

Jos haluat lisätä tekstiä, voit muuttaa sen kokoa, kirjasintyyppiä, asentoa tai väriä.

• Valitse kirjain T oikealta ylhäältä
  • Kirjoita tekstikenttään haluamasi teksti
  • Valitse väri liu’uttamalla sormeasi ylös/ alas värinvalintasektorissa oikealla
  • Valitse kirjasin liu’uttamalla sormeasi värinvalintasektorista oikealta vasemmalle. Nosta sormesi, kun olet haluamasi kirjasimen kohdalla.
  • Muuta tekstin kokoa: Nippaa tekstiä pienentääksesi. Levitä sormia suurentaaksesi.
  • Pyörittääksesi nippaa ja käännä tekstiä

Voit myös piirtää kuvan päälle näin:

• Valitse kynän kuvake oikealta ylhäältä. Valitse väri. Liuuta sormeasi ylös alas valitessasi väriä. Sitten voit piirtää sormella kuvan päälle.
  • Valitse vasemmalta yläkulmasta kameran kuva ja pääset luomaan Instagram-tarinan
  • Valitse vasemmasta alareunasta valokuva-arkisto ja valitse sieltä lataamasi virpomisoksa
  • Valitse ylärivistä kuvatyökalu (kolmas oikealta)
  • Valitse GIF
  • Valitse tarjolla olevista liikkuvista kuvista. Voit myös hakea GIPHYstä Pääsiäinen ja löydät aiheeseen sopivia giffejä
  • Katso tekemääsi Instagram-tarinaa. Kolmesta pisteestä pääset valitsemaan videon tallentamisen. Tallennetun videon voit jakaa myös esim. Whatsappissa.

Katso Pääsiäisvideoita

Katso pääsiäisteemaisia videoita Lastenkirkon Youtube-kanavalta.
Klikkaamalla kuvaa siirryt YouTube -soittolistaan.

Värityskuvia

Tulosta värityskuvia ja pääsiäispuuhia. Klikkaamalla kuvia, saat PDF-tiedostot auki.