Päkän postilaatikko

Päkän postilaatikko on Lastenkirkon YouTube-kanava, jossa julkaistaan lasten lähettämiä videoita ja tarinoita. Youtube-kanavan lisäksi sivulla julkaistaan lasten runoja ja piirustuksia.

Otamme mielellään lasten tekemiä tuotoksia vastaan jatkuvasti. Mikäli sellainen tuotos löytyy, lähetä se meille tähän osoitteeseen: paka@lastenkirkko.fi.

Piirustushaaste

Järjestämme piirustushaasteita eri aiheisiin liittyen. Käy katsomassa lasten lähettämiä piirustuksia ja osallistu ajankohtaiseen haasteeseen.

Lasten virsi -sanoitukset

Lasten ja nuorten keskus on järjestänyt alakouluikäisille lapsille suunnatun laulun sanoituskilpailun, johon on keväällä 2021 voinut lähettää omia sanoituksia. Tutustu lasten lähettämiin sanoituksiin klikkaamalla oheista linkkiä.

Kirjan kansi, jossa on vihreä tausta ja piirustuksia lapsista.

Päkän postilaatikko YouTubessa

Klikkaa kuvaa.